even laden...

PRODUCTS

Stacks Image 18113

Bel: 0515-543868

Stacks Image 18120

Whatsapp: 06-11744316


even laden...

Milk_Shake Natural Beauty

MILK_SHAKE producten maken dankbaar gebruik van de kracht van de natuur en bieden een oplossing voor elk haartype. Natuurlijke ingrediënten zoals melk- en yoghurtproteïnen en fruitextracten verbeteren de natuurlijke schoonheid van het haar. Ieder werkzaam ingrediënt is zorgvuldig geselecteerd voor zijn voedende eigenschappen en langdurige effect op de gezondheid en schoonheid van het haar. Deze verzwaren het haar niet en maken het juist levendig en stralend.
  • Organisch Muru Muru butter
  • Shea butter
  • Cacao butter
  • Coconut butter
  • Argan oil
MILK_SHAKE streeft er naar om milieuvriendelijke producten te creëren. Waar mogelijk zijn de formules dan ook sulfaat-, parabeen- en zoutvrij. De plastic verpakking en de geprinte materialen zijn recyclebaar omdat de natuur het verdient om beschermd te worden.
Be inspired by nature
team - milk_shake

No Inhibition

Alles om je haar te stylen; gemakkelijk, veelzijdig en innovatief.
Geavanceerde stylingsproducten die ontwikkeld zijn na grondig onderzoek. Ze nemen je mee op een reis door een elitaire wereld om contrasten, kleuren en vormen te creëren, te verfijnen en te perfectioneren.

Style is the perfection of a point of view.
team - No Inhibition
Stacks Image 24440

Eco bewustzijn

No inhibition producten bevatten zoveel als mogelijk organische elementen en geselecteerde actieve ingrediënten van een hoge kwaliteit. Hiermee onderstreept de gebruiker het respect voor het milieu en het eco bewustzijn.

GuarĂ 

De indianen uit het Amazone gebied beschouwen guarana als een levenselixir wat beschermd wordt door de godin van schoonheid en leven. Guarana fruit is robijnrood en staat bekend als de sterkste natuurlijke substantie metafrodiserende kracht en een hoge cafeïne inhoud. De unieke eigenschappen van de guarana extracten verlevendigen het haar en frissen het op.

ontwerp: AF Design