even laden...

MEGIX & PHAIR

Stacks Image 18317

Bel: 0515-543868

Stacks Image 18324

Whatsapp: 06-11744316

Megix

Megix is de nieuwste haarverf met de nieuwste technologie. Door jarenlang onderzoek is Megix erachter gekomen hoe je snelheid, kwaliteit, sublieme grijsdekking en een breed scala aan prachtige tinten kunt combineren. Door het gebruik van de nieuwste micro pigmentatie technologie is in 13 minuten kleuren en grijsdekken werkelijkheid geworden. Doordat er een stop op de kleuring na 13 minuten zit kan de kleur niet donkerder inkleuren of anders uitvallen.

Door het gebruik van Keraveg-18 in de verf is Megix tevens een ultieme verzorging voor het haar en geeft het daardoor een langere houdbaarheid dan een normale haarverf. Tijdens het kleurproces wordt het haar subliem verzorgt en ontstaat er een prachtige glans. Ook de hoofdhuid wordt door de Keraveg-18 beschermt en gehydrateerd. Megix is Fosfaat vrij! Het is tijd voor minder chemicaliën. Dus mensen met een allergische reactie op deze stoffen kun je met een gerust hart kleuren. Het is tijd voor een verf met wellness uitstraling. Megix is namelijk echt het enige merk op de markt met een 10 minuten kleur die garantie bied voor:
• 100% grijsdekking in alle tinten
• Lange houdbaarheid
• Laag ammonia gehalte
• Rijke glanzende houdbare tinten
• Uitzonderlijk haalbare resultaten
• Hoogwaardige ingrediënten
• 80 tinten!

even laden...

even laden...

Phair

Phair is een revolutionair oplichtend haarverfsysteem dat een dubbele behandeling in slechts 1 behandeling mogelijk maakt. Door het gebruik van micro-pigmenten word het haar tegelijkertijd ingekleurd. Phair licht het haar op tot maximaal 7 levels over natuurhaar en gekleurd haar. En dit allemaal zonder blondeer!

Phair kent een oneindig kleurenpallet die het mogelijk maakt om de professionele kapper een keur aan creativiteit te bieden. Dit nieuwe concept van kleuren maakt het mogelijk om in korte tijd geweldige veranderingen aan te brengen met het behoudt van de kwaliteit van het haar dankzij de aanwezigheid van etherische oliën en keratine.

Phair staat vooral ook bekend door het afleveren van hele koele blond tinten, no more yellow! Blondeer poeder is verleden tijd!

Phair zit vol met keratine en etherische oliën om het haar te voeden en te beschermen tijdens het kleuren.

Hierdoor houd je meer kwaliteit over waardoor het soepel en zacht aan voelt en geeft het haar een mooie glans.

ontwerp: AF Design