even laden...

Golden Rose

Stacks Image 18266

Bel: 0515-543868

Stacks Image 18273

Whatsapp: 06-11744316

Business Partner

Kearney’s Color & Hair Design is business partner van Golden Rose. Golden Rose is ontwikkeld in samenwerking met de allerbeste internationale productspecialisten op het gebied van decoratieve cosmetica. De formules zijn hoog gepigmenteerd en houden uitzonderlijk lang. De gebruikte grondstoffen zijn van de allerbeste kwaliteit en de producten verzorgen en respecteren je huid. Alle make-up producten zijn makkelijk in gebruik en geven een professioneel resultaat.

even laden...

even laden...

Tijdloos én trendy

Golden Rose make-up is zowel tijdloos als trendy. Er is een ruime keuze aan klassieke make-uptinten, maar de collectie bevat ook kleuren die perfect aansluiten bij de meest actuele trends.

Pluspunten

  • Hypoallergeen
  • Parfum- en dierproefvrij 
  • Dermatologisch en oogheelkundig getest
  • Geschikt voor alle leeftijden
  • Geschikt voor alle huidtypes 

even laden...

Individuele aandacht en advies op maat

De producten van Golden Rose make-up worden uitsluitend verkocht via de speciaal opgeleide Golden Rose Partners. Zij geven je individuele aandacht, service en advies op maat, zodat je als klant de persoonlijke aandacht krijgt die je verdient!
Bij Kearney’s Color & Hair Design staan onze stylistes/visagistes voor u klaar voor advies op maat, ter plekke een frisse touch up bij jou nieuwe coupe of  voor een passende look ter gelegenheid van een feest of bruiloft.

Golden Rose Workshop

Ook is het mogelijk een Golden Rose workshop te boeken bij Kearney’s Color & Hair Design. Tijdens zo’n Golden Rose workshop leer je omgaan met de diverse producten en welke geschikt zijn voor jou persoonlijk. Deze workshops zijn te boeken vanaf 4 personen tot maximaal 7 personen. Deze vindt dan plaats in de Kapsalon. Boeken kan via ons reguliere telefoon nummer 0515-543868.

ontwerp: AF Design