even laden...

BEAUTY LOUNGE

Stacks Image 18113

Bel: 0515-543868

Stacks Image 18120

Whatsapp: 06-11744316

 
Stacks Image 27869
Stacks Image 27877

NAILS

Manicure & reguliere nagellak

De naam zegt het al, vijlen, het bijwerken van de nagelriemen, verwijderen van velletjes. Inclusief een handmassage en een kleurtje naar jouw keuze. Handig als je zelf niet zo bedreven bent in de kunst van het lakken. Kies je voor een french manicure? Dan krijg je dat kenmerkende witte randje bovenaan

 • Hoeveel kost het? € 19,95
 • Hoe lang duurt het? 30 minuten.
 • Hoe lang blijft het? Een vijftal dagen, afhankelijk van de conditie van je nagels.
 • Hoe haal je het eraf? Gewoon thuis, zelf met nagellakremover.

even laden...

even laden...

Manicure + paraffine

Kies je voor een paraffinepakking bij je basismanicure? Dan krijgen je handen een welverdiend badje van warme olie. Bij het afkoelen zal de olie verharden en een afsluitend laagje om de huid vormen dat de huid voedt en doorbloeding stimuleert. Daar wordt nog eens plastic omheen gewikkeld zodat de paraffine optimaal zijn werk kan doen. Hallo, babyzachte handen.

 • Hoeveel kost het? Ongeveer € 25,00 (inclusief manicure).
 • Hoe lang duurt het? 40 minuten.
 • Hoe lang blijft het? Je handen blijven zeker nog een paar dagen extra zacht.
 • Effect op je nagels? Ze worden intens gevoed.

Gellak

Gellak is een gelnagellak die moet uitharden onder een LED-lamp. Daardoor blijft de lak veel langer zitten. Dit wordt voorafgegaan door een manicure (vijlen en verzorgen).

 • Hoeveel kost het? Ongeveer € 25,00
 • Hoe lang duurt het? 30 tot 45 minuten.
 • Hoe lang blijft het? 2 tot 4 weken.
 • Hoe haal je het eraf? In de salon
 • Reken op verwijderkosten van € 19,95

even laden...

even laden...

Peelbase Gellak

Peelbase is in feite niet meer dan een andere benaming voor gellak. Het verschil zit 'm in de Protect & Peel-methode, waarbij er een heel dun vliesje tussen de eigen nagel en de nagellak geplaatst wordt, waardoor je de gellak makkelijk zelf kan verwijderen door deze eraf te trekken, zónder je nagels te beschadigen.

 • Hoeveel kost het? Ongeveer € 25,00
 • Hoe lang duurt het? 30 minuten.
 • Hoe lang blijft het? Een tot twee weken.
 • Hoe haal je het eraf? Gewoon thuis, door het er zachtjes af te trekken.
 • Effect op je nagels? Geen. Je nagels worden beschermd door het vliesje. Bovendien wordt eerst nog een verzorgende olie aangebracht zodat je nagels diep gevoed worden.

BIAB nagels

BIAB (Builder In A bottle) is een flexibele en verstevigende gel, die je kunt opbouwen tot een mooie, egale nagel. Er zit voeding in voor je natuurlijke nagel, zodat je na een tijdje echt gaat merken dat je natuurlijke nagels steviger en gezonder worden. Het product bevat al een base én een primer en je kunt het er vanaf soaken. Met BIAB kunnen we een kleine verlenging maken, als de klant dat graag wil. Je kunt BIAB als basecoat gebruiken onder je gellak voor extra stevigheid, maar het kan ook zonder gellak. Dan kun je het opbouwen tot een stevige, natuurlijke nagel.


 • Hoeveel kost het? Een nieuwe set op eigen nagels € 44,95.
 • BIAB in combinatie met gellak € 49,95.
 • Hoe lang blijft het? Minmaal 3/4 weken.
 • Hoe haal je het eraf? In de salon.
 • Reken op verwijderkosten van € 19,95.
 
Stacks Image 27871
Stacks Image 27879

BROWS

NATURAL BROWS

Wenkbrauwen zijn heel bepalend voor het gezicht. Onze visie is dan ook dat een wenkbrauw niet teveel moet opvallen, maar net genoeg om je gezichtsuitdrukking te kunnen verbeteren. De wenkbrauw is het mooiste als deze er natuurlijk uit ziet. Daarom streven we altijd om de wenkbrauwen zo natuurlijk mogelijk te houden. Kleine aanpassingen kunnen al veel betekenen voor je gezichtsuitdrukking.

Er wordt niet alleen naar de wenkbrauwen gekeken maar ook naar de rest van het gezicht. Wees nooit bang dat je wenkbrauw te dun wordt. Alles gaat in overleg en er wordt nauwkeurig gewerkt.

VOOR EN NA DE BEHANDELING

Voor dat we de wenkbrauwen gaan behandelen, wordt er altijd tijd genomen om samen van tevoren bespreken wat er gedaan gaat worden en welk effect dit zal gaan geven.

BROW MAPPING

Ook wordt hier de brow-mapping techniek toegepast. Hier worden de wenkbrauwen 'gemeten' en word het begin van de wenkbrauw, het hoogste punt van de wenkbrauw en het einde van de wenkbrauw gemarkeerd. Zo worden de wenkbrauwen zo symmetrisch mogelijk. Ook wordt het dan meteen duidelijk hoe je zelf je wenkbrauwen kunt bijhouden.

even laden...

even laden...

BROW TINT (gewone wenkbrauw verf)

Het verven van de wenkbrauwen geeft de wenkbrauwhaartjes meer kleur, waardoor de wenkbrauw meer volume krijgt.

Het kleuren van wenkbrauwen kan in verschillende kleuren, van heel licht blond tot diep donkerbruin. De kleur wordt van tevoren goed besproken en persoonlijk op jou en jouw wens aangepast.

Verven wordt heel zorgvuldig gedaan. De kleur wordt rustig opgebouwd, waardoor de kleur langer de tijd heeft om te ontwikkelen. Dit zorgt ervoor dat je nooit een te donker resultaat krijgt en langer plezier hebt van het
resultaat.

De verf blijft gemiddeld 2 tot 4 weken zitten.

MAN BROWS

Voor heren gebruiken we een andere techniek voor het shapen van wenkbrauwen. Het belangrijkste is dat de wenkbrauwen er netjes en verzorgd uit gaan zien, maar wel mannelijk! Bij deze behandeling worden de wenkbrauwhaartjes bijgeknipt en wordt er tussen de wenkbrauwen geharst. Onder de wenkbrauw worden overbodige haartjes weggehaald.

WAXEN/HARSEN BROWS

Waxen is voor de meeste mensen het prettigst, omdat het bijna als 'pijnloos' en snel ervaren wordt. Door het gebruik van hars en hars-strips is er het meest controle op het creëren van de wenkbrauwvorm, waardoor er nooit teveel zal worden weggehaald. Ook worden alle kleine haartjes en donshaartjes meegenomen, wat extra effectief is en zorgt voor een heel mooi resultaat!

Er wordt er gebruik gemaakt van een speciale hars (speciaal voor het gezicht), wat geschikt is voor elk huidtype, ook voor de meest gevoelige huid.

Het effect is langdurig. De haartjes worden met haarwortel verwijderd, dus het haartje groeit in originele staat weer terug. Je krijgt dus geen extra haartjes of stoppeltjes terug. Een haartje heeft gemiddeld 5 weken nodig om weer aan te groeien. Naar mate je het vaker doet, blijven de haartjes steeds langer en soms zelfs permanent weg.

WAXEN/HARSEN VAN BOVENLIP EN OF KIN.

Deze behandelingen zijn los te boeken of in combinatie met jouw Brow behandeling.

*Hygiene is in de salon heel belangrijk. Er wordt gebruik gemaakt van wegwerpmateriaal, zodat de behandeling 100% hygiënisch en veilig kan worden uitgevoerd.
 
Stacks Image 27896
Stacks Image 27898

MAKE UP

GOLDEN ROSE

Business Partner

Kearney’s Beauty Lounge is business partner van Golden Rose. Golden Rose is ontwikkeld in samenwerking met de allerbeste internationale productspecialisten op het gebied van decoratieve cosmetica. De formules zijn hoog gepigmenteerd en houden uitzonderlijk lang. De gebruikte grondstoffen zijn van de allerbeste kwaliteit en de producten verzorgen en respecteren je huid. Alle make-up producten zijn makkelijk in gebruik en geven een professioneel resultaat.

even laden...

even laden...

Tijdloos én trendy

Golden Rose make-up is zowel tijdloos als trendy. Er is een ruime keuze aan klassieke make-uptinten, maar de collectie bevat ook kleuren die perfect aansluiten bij de meest actuele trends.

Pluspunten

 • Hypoallergeen
 • Parfum- en dierproefvrij 
 • Dermatologisch en oogheelkundig getest
 • Geschikt voor alle leeftijden
 • Geschikt voor alle huidtypes 

even laden...

Individuele aandacht en advies op maat

De producten van Golden Rose make-up worden uitsluitend verkocht via de speciaal opgeleide Golden Rose Partners. Zij geven je individuele aandacht, service en advies op maat, zodat je als klant de persoonlijke aandacht krijgt die je verdient!
Bij Kearney’s Beauty Lounge staan onze stylistes/visagistes voor u klaar voor advies op maat, ter plekke een frisse touch up bij jou nieuwe coupe of  voor een passende look ter gelegenheid van een feest of bruiloft.

ontwerp: AF Design