even laden...

TEAM

Stacks Image 18113

Bel: 0515-543868

Stacks Image 18120

Whatsapp: 06-11744316

Andrea Kearney

Andrea_Kearney, Kearney
Eigenaresse Kearneys Color & Hair Design

Andrea is haar bedrijf in 2012 gestart. In 2017 heeft het bedrijf een grote verbouwing ondergaan tot wat het nu is. Met ruim 20 jaar aan werkervaring is er inmiddels een mooie portfolio opgebouwd.
Naast Hairstylist en Color Artist is Andrea ook Visagiste, alles voor een totaal plaatje. Zelf volgt ze net als haar team nog regelmatig opleidingen en cursussen. Als educator voor het merk Mowan geeft ze ook regelmatig trainingen aan andere salons door het hele land.
Daarnaast ook nog verschillende andere projecten zoals de
Amsterdam Fashion Week.
Andrea heeft inmiddels een fijne vaste klantenkring opgebouwd en mocht je daar graag een plekje tussen willen is het raadzaam om op tijd je afspraak in te plannen om teleurstelling te voorkomen. Wil je een kijkje nemen in Andrea haar portfolio klik dan op de volgende link:
Facebook.com/hairbykearneys

Specialiteiten: Lang haar en alles wat met Color te maken heeft. Van colormelt tot balayage, bleaching, highlight etc.

Kristian

Kristian_Roosma_Kearneys_Color_&_Hair_Design, Workum, Makkum, Bolsward, Sneek, Tjerkwerd, Lemmer, Koudum, Hindeloopen, Warns, Ijlst
Haarstylist/Colorist bij Kearney’s Color & Hair Design.

Kristian is vanaf de eerste dag van de opleiding al werkzaam bij Kearney’s. Daarnaast heeft Kristian nog een Advanced training van 6 maanden voltooid aan de B Academy te Amsterdam. Inmiddels aantal jaren verder en heeft hij zich kunnen ontwikkelen tot de stylist wie hij nu is. Kristian is een echte allround dames kapper en vooral color en lang haar zijn dan ook zijn echte passie en dat zie je dan ook terug in zijn resultaten. Wil je een kijkje nemen in Kristian zijn portfolio klik dan op de volgende link:
instagram.com/colorbykristian

Specialiteiten: Alles wat met color heeft te maken, balayage, full foils, colormelt, bleaching etc.
 
Wil je bij Kristian op de stoel? Vraag ernaar bij het maken van jou afspraak. Hij is aanwezig van woensdag t/m zaterdag.

Virna

Virna_Kearneys_Color_&_Hair_Design, Workum
Allround Hairstylist Kearney’s Color & Hair Design.

Virna beschikt al over een aantal jaar ervaring en heeft naast de reguliere kappers opleiding ook nog de Advanced training aan de B Academy van Amsterdam gevolgd. Ook heeft ze een aantal keer meegedaan aan de Coiffure Award en is daarmee ook genomineerd geweest in de categorie young talent.
Virna is een echte allrounder en is daarmee thuis op alle gebieden van ons vak, dames, heren of kleur, ze maakt het geheel naar wens!
Specialiteiten: allrounder op gebied van color, styling en cutting
 
Wil je graag bij Virna op de stoel? Vraag ernaar bij het maken van jou afspraak. Ze is aanwezig op dinsdag en donderdag t/m zaterdag.

Suzanne

Suzanne_Kearneys_Color_&_Hair_Design
Junior Stylist Kearneys Color & Hair Design

Suzanne zit in de laatste fase van de opleiding. Ze is een snelle leerling waardoor ze nu al goed kan worden ingezet.  Haar werkzaamheden zijn o.a kleuren, styling, updo’s, vlechten, make up en wenkbrauwen.
Wil je een kijkje nemen in Suzanne haar portfolio klik dan op de volgende link:
instagram.com/hairbysuuzz
 
Wil je graag bij Suzanne op de stoel? Ze is er op de donderdag, vrijdag en zaterdag.

ontwerp: AF Design